סדנת בישול באתונה

רוצים להצטרף לסדנה?

חוויה ייחודית באתונה – סדנת בישול יווני מסורתי

במטבח היווני כל ביס הוא חיבור ישיר למסורת, היסטוריה ותרבות עשירה שמזמינה אתכם לחוויה בלתי נשכחת. לא תוכל לטעום את יוון באמת מבלי להבין את סודות המטבח שלה – הסדנה שלנו באתונה מעניקה הזדמנות נדירה ללמוד ולחוות את הקסם של האוכל היווני, תוך גילוים של טעמים, טכניקות מסורתיות ותרבות עשירה.
לכן, אנו מציעים סדנת בישול כיפית באתונה שמתאימה לבודדים, זוגות, משפחות וקבוצות. הסדנה הינה לנרשמים אקראיים מכל רחבי העולם, מה שמבטיח גם מפגש תרבויות והיכרויות חדשות.

                                                                     אם אתם כאן, באתונה, אל תחמיצו את ההזדמנות.

אז מה מיוחד במטבח היווני?
העקרונות של המטבח היווני פשוטים, אך בכל ביס חבויים ניואנסים של היסטוריה ותרבות. שפע של ירקות טריים, עשבי תיבול ארומטיים, גבינות מקומיות, דגים ופירות ים טריים ושמן זית איכותי הם בסיס לכל מנה יוונית. המטבח היווני מאופיין בטעמים טבעיים, טריים ואותנטיים, שמסמלים את הקשר העמוק של היוונים לאדמתם ולחיים הפשוטים אך מלאי הטעמים.

המשמעות של המזון ביוון אינה רק בהזנה – כל ארוחה היא אירוע חברתי, מרכיב חשוב בתרבות ובחיים המשפחתיים. כל מנה מספרת סיפור, בין אם זה במתכונים שמועברים מדור לדור, או במפגשים חמים סביב שולחן האוכל.

במהלך הסדנה, שתתקיים במלון במרכז אתונה, תתנסו בהכנת תפריט יווני מסורתי ותקבלו את ההזדמנות ללמוד את הסודות להכנת מנות מסורתיות שזכו לפופולריות לא רק ביוון אלא בעולם כולו.
הסדנה מתבצעת במרתף בו תמצאו כל מה שדרוש להכנת ארוחה יוונית מושלמת: עשבי תיבול ריחניים, גבינות פטה, ירקות טריים ושמן זית מעולה – כל מה שמבטיח שהתוצאה תהיה לא פחות ממושלמת.

ביחד תכינו מספר מנות קלאסיות:

צזיקי 
סלט יווני 
Spanakopita – פאי תרד עם עשבי תיבול וגבינת פטה, מאפה פריך שמככב בכל טברנה יוונית.
מוסקה – מאכל בשרי עשוי משכבות של חצילים, בשר טחון ורוטב בשר עשיר, המהווה את אחת ממנות הדגל של המטבח היווני.
Galatopita – פודינג חלב יווני, קינוח מעודן וטעים שמסיים את הארוחה בצורה מתוקה ומסורתית.

במהלך הסדנה, תהנו לא רק מהבישול אלא גם מהמפגש עם תרבויות שונות – כי הסדנה פתוחה למטיילים מכל רחבי העולם, ובמהלכה תיפגשו אנשים חדשים ומרתקים מכל קצוות תבל.

בסיום הסדנה, תיהנו מהמנות המוכנות שלכם תחת נוף המהמם של האקרופוליס – חוויית בישול שיכולה להיות רק ביוון.

הסדנה אורכת כשלוש שעות ומחירה 92 יורו לאדם.
ההשתתפות בסדנת הבישול הינה בהרשמה מראש.

לפרטים והרשמה צרו קשר

אם אתם כאן, באתונה – אל תפספסו את ההזדמנות לחוות את המטבח היווני ממקור ראשון, ולהתמכר לטעמים שמספרים את סיפורו של העם היווני.

*יתכנו מעת לעת עדכונים בתכנית הסדנאות ע”פ החלטות המפיקים ביוון, אנחנו כמובן נעדכן.

                                                                                    לעוד מלונות מומלצים באתונה

טיולים מומלצים