סדנאות בישול ביוון
סדנאות בישול בחצי האי פיליון ובאתונה
סדנאות בפיליון
אי אפשר לטייל ביוון בלי ליהנות מהמטבח היווני הנהדר. אנו מציעים סדנאות בישול כיפיות בנות מספר שעות הנערכות בחווה ייחודית המגדלת ירקות אורגניים, צמחי תבלין ופירות. במקום גם פינת חי ופינת ליטוף. תסתובבו בחווה ותהנו מהיופי, השקט והנוף. תקטפו ירקות ועשבי תיבול טריים מהגינה, ביצים מלול התרנגולות ואז תבשלו ליד תנור העץ את המתכונים המסורתיים. מיוון ומחצי האי פיליון. הסדנאות מתאימות לכל מי שמתכנן בטיול הבא שלו ליוון לבקר בחצי האי פיליון כמו גם למי שכבר נמצא בעיצומו של טיול ביוון ומזדמן או מתכנן לעבור או לשהות בחצי האי פיליון ואין ספק כי הן יעצימו את החוויה היוונית שלכם.
מאפה יווני צוות החווה יקבל את פניכם עם שתיה קרה או חמה בהתאם לעונה. תערכו סיור בחווה ותתחילו בליקוט המצרכים הדרושים לסדנה.
תלמדו להכין בצק פילו בצורה המסורתית לפשטידת "ספנקופיטה", למלא אותו בגבינה ועשבי תיבול שנאספו היישר מגינת החווה ולאפות אותו בתנור עצים. עד שהפשטידה תהיה מוכנה, תכינו "קולוקיטוקפטדס", כדורי קישואים מטוגנים אווריריים, צזיקי וסלט עונתי רענן.
תשבו יחדיו לשולחן האוכל ותהנו ממעשה ידיכם תוך טעימת יין מקומי. בסיום הארוחה הטעימה, תקבלו מצוות החווה תעודות השתתפות אותן תוכלו למסגר ולהשאיר כמזכרת נעימה מהחוויה.
מהחווה לשולחן צוות החווה יקבל את פניכם עם שתיה קרה או חמה בהתאם לעונה. תערכו סיור בחווה ותתחילו בליקוט המצרכים הדרושים לסדנה.
תלמדו כיצד לבשל עם תוצרת האדמה הפורייה של פיליון. תבשלו "בריאם" עם ירקות עונתיים שונים שנאספו מהגינה. עד שה"בריאם " יהיה מוכן, תלמדו מהשף להכין פשטידה מקומית ומסורתית בשם "טירוקולורה" , פשטידת גבינה עם פילו בעבודת יד. תפריט זה כולל גם הכנת חביתה יוונית מסורתית בשם "סטרפטסדה" עם עגבניות מגינת החווה וביצים טריות שנאספו מלול התרנגולות.
בסיום הבישול תסבו יחדיו לשולחן ותהנו ממעשה ידיכם והזדמנות לטעום את היין המקומי.
בסיום הארוחה הטעימה, תקבלו מצוות החווה תעודות השתתפות אותן תוכלו למסגר ולהשאיר כמזכרת נעימה מהחוויה.
אם אתם כאן או מתכננים להגיע לפיליון, אל תחמיצו את ההזדמנות הזמינו מראש .
מינימום 2 משתתפים מקסימום 20
הסדנאות מתאימות מאוד למשפחות וילדים.
למלון מומלץ בחצי האי פיליון >> לחץ כאן
סדנאות בישול באתונה
סדנת בישול כיפית באתונה שמתאימה לבודדים, זוגות, משפחות וקבוצות. הסדנה הינה לנרשמים אקראיים מכל רחבי העולם, מה שמבטיח גם מפגש תרבויות והיכרויות חדשות. בכל יום רביעי בשעה 4 אחה"צ מתקיים מפגש מרתק עם איזבלה לסדנת בישול מרתקת.
הסדנה מתקיימת במלון במרכז אתונה, במרתף המצויד במוצרים מסורתיים, עשבי תיבול ושמן זית מעולה, מה שמבטיח שיש לנו את כל מה שאנחנו זקוקים לו לבישול ארוחת הערב שלנו. לחצו כאן לכל הפרטים
אם אתם כאן, באתונה, אל תחמיצו את ההזדמנות.
*יתכנו מעת לעת עדכונים בתכנית הסדנאות ע”פ החלטות המפיקים ביוון, אנחנו כמובן נעדכן.